Er is veel mogelijk in Huis op Hemert

Of je nu een feest wilt vieren, een vergadering wilt houden, een bijeenkomst, cursus of workshop wilt organiseren of een sportactiviteit wilt doen, bij Huis op Hemert vind je de perfecte ruimte voor jouw doel. Huis op Hemert is een prachtig gebouw in Ophemert, waar je de gezelligheid en gastvrijheid van het dorp kunt ervaren.

Huis op Hemert beschikt over verschillende zalen die je kunt huren voor een schappelijke prijs. Er is een sportzaal voor allerlei sporten en gymlessen, een grote zaal voor feesten en bijeenkomsten, kleine zalen voor vergaderingen en workshops, en een gezellige foyer met een bar, een zithoek, een leestafel en een biljart.

Wil je meer weten over Huis op Hemert, de mogelijkheden, de tarieven en de beschikbaarheid? Neem dan vrijblijvend contact op per e-mail of telefoon, of klik op onderstaande link. Wij staan je graag te woord en helpen je om van jouw activiteit een succes te maken.


Faciliteiten

Audiovisueel

Huis op Hemert beschikt over geavanceerde apparatuur voor het verzorgen van muziek en video presentaties.

Gratis Wifi

De bezoekers van Huis op Hemert kunnen gratis gebruik maken van ons Wi-Fi netwerk.

Inrichting

Vergadertafels, sta-tafels, verschillende soorten stoelen, barkrukken, en een paar heerlijke banken. Natuurlijk is een spreekgestoelte beschikbaar, en voor grote voorstellingen en uitvoeringen is er een laag en een hoog podium beschikbaar.

Natje en droogje

Ook voor de horeca is het mogelijk om maatwerk te leveren. Wilt u alleen koffie, thee en water of wilt u uw vergadering combineren met een ontspannen samenzijn met een hapje, drankje of een lekker buffet. Kleine hapjes komen uit onze eigen keuken en voor iets meer uitgebreid of een smakelijk buffet werken wij samen met Restaurant Het Dijkhuis uit Ophemert. Met deze samenwerking kunnen wij u de gewenste flexibiliteit en kwaliteit leveren want de opties die Het Dijkhuis biedt zijn eindeloos!. Bezoek hun website om een indruk te krijgen.

Zalen Overzicht

Neem vrijblijvend contact met ons op

In ons agenda reserveringssysteem kunt u een aanvraag met uw wensen plaatsen. Wij komen dan zo spoedig mogelijk met een passend voorstel.