Vergaderen in Huis op Hemert

Huis op Hemert is een ideale plek voor een zakelijke bijeenkomst, een kleine of grote vergadering, een presentatie, een training, een workshop, etc.

Ruimtes van 50m2 tot wel 190m2 zijn beschikbaar. Afhankelijk van het aantal personen zullen wij één of meerdere zalen voor u reserveren. En vanzelfsprekend is onze Wifi gratis beschikbaar.

Ophemert is centraal gelegen in Nederland, op slechts 6 kilometer van Tiel. Er is volop gratis parkeergelegenheid.

Door de ligging midden in de Betuwe kunt u tijdens een korte break in uw vergadering of meeting genieten van de mooie natuur.

U kunt aangeven van welke opstelling u gebruik wilt maken en of u een beamer/ geluidsinstallatie nodig heeft.

Ook voor de horeca is het mogelijk om maatwerk te leveren. Wilt u alleen koffie, thee en water of wilt u uw vergadering combineren met een ontspannen samenzijn met een hapje, drankje of een lekker buffet. Kleine hapjes komen uit onze eigen keuken en voor iets meer uitgebreid of een smakelijk buffet werken wij samen met Restaurant Het Dijkhuis uit Ophemert. Met deze samenwerking kunnen wij u de gewenste flexibiliteit en kwaliteit leveren want de opties die Het Dijkhuis biedt zijn eindeloos!. Bezoek hun website om een indruk te krijgen.

Voorbeeld: maaltijdsalade met vis

In ons agenda reserveringssysteem kunt u een aanvraag met uw wensen plaatsen, wij komen dan zo spoedig mogelijk met een passend voorstel.

Neem vrijblijvend contact met ons op

STAP 1: Kijk welke zalen beschikbaar zijn op de gewenste datum

STAP 2: Vraag vrijblijvend een reservering aan