Er is veel mogelijk in Huis op Hemert

Bent u op zoek naar een leuke locatie voor een feest, een vergadering, een cursus of workshop, een bijeenkomst of sportactiviteit? Bij Huis op Hemert zijn er verschillende zalen en mogelijkheden om uw activiteit te realiseren. Wij denken graag met u mee.


Vergaderen

Huis op Hemert is een ideale plek voor een kleine of grote vergadering, een training, een workshop, etc. Zalen van 50m2 tot wel 190m2 zijn beschikbaar.

Voor de horeca is het mogelijk om maatwerk te leveren. Wilt u alleen koffie, thee en water of wilt u uw vergadering combineren met een ontspannen samenzijn met een hapje, drankje of een lekker buffet.

Lees verder >


Feestje vieren

We hebben een gezellige foyer met bar, waar u in een ontspannen sfeer uw verjaardag, jubileum, reünie, kraamfeest, huwelijk of een ander feest kunt houden. De foyer is aan te passen in grootte, zodat deze op maat is voor uw gezelschap. Voor een heel groot aantal feestgangers is er de mogelijkheid om één of meerdere zalen bij de foyer te betrekken. Op deze manier zijn zowel kleine als grote gezelschappen welkom in Huis op Hemert.

Lees verder >


Condoleance

Bij het overlijden van iemand is er naast het verdriet veel te regelen.

Vaak wordt ervoor gekozen om via een condoleance mensen uit je omgeving de kans te geven afscheid te nemen. Het is fijn als dit in een vertrouwde omgeving kan.

Lees verder >


Kinderfeestje

Lekker veel ruimte om de kinderen lekker te laten spelen en ravotten in onze gymzaal, maar ze zijn toch veilig in de gaten te houden. Het is binnen, dus laat het buiten maar lekker plenzen!

Lees verder >


Personeelsfeest

Af en toe met de medewerkers van je bedrijf in een ontspannen setting bij elkaar komen. Geeft vaak mooie verhalen en een betere binding met elkaar. In Huis op Hemert denken we graag mee om er een fantastisch personeelsfeest van te maken.

Lees verder >


Faciliteiten

Audiovisueel

Huis op Hemert beschikt over geavanceerde apparatuur voor het verzorgen van muziek en video presentaties.

Gratis Wifi

De bezoekers van Huis op Hemert kunnen gratis gebruik maken van ons Wi-Fi netwerk.

Inrichting

Vergadertafels, sta-tafels, verschillende soorten stoelen, barkrukken, en een paar heerlijke banken. Natuurlijk is een spreekgestoelte beschikbaar, en voor grote voorstellingen en uitvoeringen is er een laag en een hoog podium beschikbaar.

Overnachten

In de directe omgeving van Huis op Hemert zijn diverse mogelijkheden om te overnachten. Camping Zennewijnen biedt verschillende opties. En bij Boerenbed Hoeve de Pippert kunt u gaan glamping op een echte boerderij.

Zalen Overzicht

Neem vrijblijvend contact met ons op

In ons agenda reserveringssysteem kunt u een aanvraag met uw wensen plaatsen. Wij komen dan zo spoedig mogelijk met een passend voorstel.

STAP 1: Kijk welke zalen beschikbaar zijn op de gewenste datum

STAP 2: Vraag vrijblijvend een reservering aan